TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » İNTERNET&ANTİ VİRÜS » 4G için önemli adım
4G için önemli adım
Paylaş
hasan525Date: CUMA, 19-Feb-2010, 0:59 AM | Message # 1
ADMİN-SİTE SAHİBİ
GRUP: Admin-Site Sahibi
MESAJLAR: 346
ÖDÜL: 0
PUAN: 1007
Status: Offline
Mobil internetin gelecek nesli için "çok hızlı" bir adım daha atıldı: İşte ulaşılan müthiş hızlar...

Ericsson çıtayı 84 Mbit/s'ye yükseltiyor; Nokia Siemens Networks (NSN) ise üzerine biraz daha ekliyor Ağ donanım üreticisi, Barselona'daki Mobile World Congress etkinliğinde mobil şebeke üzerinden verileri 112 Mbit/s hızla iletebildi.

Bunu mümkün kılan teknoloji ise UMTS'nin bir türevi olan HSPA+ oluyor. Nokia Siemens Networks'ün güneybatı satış müdürü Olof Henricsson durumu şu cümleyle ifade etti: "Biz, Long Term Evolution'ın (LTE) ilk seviyesinden daha hızlıyız." Bu hızın kullanıcıya sağlayacağı getiriler ise NSN standında ortaya çıkıyor. HSPA+ ile dokuz tane video aynı anda kablosuz olarak bir LCD ekrana aktarılabiliyor; hem de herhangi bir takılma, kare oranı düşüşü veya piksel hatası olmadan.

Kablosuz mobil TV
Henricsson sözlerine şöyle devam ediyor: "Video izleme HSPA+'ın kullanım alanlarından sadece biri". NSN öncelikle Henricsson tarafından "tıkanmalar" olarak tanımlanan veri darboğazlarını ortadan kaldırmayı ve gecikme sürelerini iyileştirmeyi hedefliyor.

Henricsson ikinci sayfada firmanın hedefleri sıralamaya devam ediyor.

Satış müdürüne göre ancak bunlar gerçekleştiği vakit LTE ile mükemmel mobil veri aktarımı ve sörf deneyimi mümkün olabilecek. Keza LTE konusunda da yeni türevler planlanıyor. Eğer her şey planlandığı gibi giderse kullanıcı muhtemelen 1 GB/s gibi devasa bir aktarım hızına ulaşabilecek. Henricsson'a göre iş bu seviyeye geldiğinde kablosuz mobil TV konsepti de uygulamaya geçebilecek.

NSN etkinlik standında 18-19 kg ağırlığı ile görece hafif ve kompakt olan baz istasyonuyla beraber LTE donanımları da gözlemlenebiliyordu. Nokia Siemens Networks gibi ağ donanım üreticileri de gelecekte yoğun bir şekilde yazılıma ağırlık vermeyi planlıyor; zira bu sayede güncellemeler daha ucuz olabilecek. Olof Henricsson, "LTE'nin devreye girmesi kadar tüm ağların baştan aşağı değiştirilmesine gerek kalmaması da önemli" diyor.

Tüm bunların yanında şebeke operatörleri yeni yüksek hızlı teknolojiyi uygulamaya geçirmenin UMTS zamanına göre çok daha düşük maliyetli olacağına sevinebilir. Geriye sadece bu tasarrufun son kullanıcıya yansıtılıp yansıtılmayacağını beklemek kalıyor.

hürriyet.com.tr




 
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » İNTERNET&ANTİ VİRÜS » 4G için önemli adım
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir