TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » TEKNOLOJİ » iPhone 4 resmen tanıtıldı
iPhone 4 resmen tanıtıldı
Paylaş
OyunModsDate: SALI, 08-Jun-2010, 4:31 PM | Message # 1
CO ADMİN
GRUP: Moderatör
MESAJLAR: 20
ÖDÜL: 0
PUAN: 10
Status: Offline
Steve Jobs’un son oyuncağı “iPhone 4” çift kamera, HD video kayıt, 5.0 MP kamera ve yüksek çözünürlüklü ekranla geliyor
[img]http://im.haberturk.com/2010/06/08/521528_detay.jpg?1276002731[/img]
Apple’ın ABD’nin San Francisco kentinde geleneksel olarak düzenlediği “Geliştiriciler Konferansı”nın bu yılki konuğu, cep piyasasında son 3 yıldan bu yana adeta fırtına gibi esen iPhone’nun 4. nesil modeli oldu. Şirketin CEO’su Steve Jobs, sayısı 5 bini aşan uygulama geliştirici mühendis, tasarımcı ve teknoloji tutkunun katıldığı etkinlikte Apple’ın son oyuncağını tanıttı.

İşte sürprizlerle dolu iPhone 4

iPhone 4’ün satışa çıkacağı tarih 24 Haziran. Bu tarih Amerika, Kanada, Almanya, İngiltere ve Japonya için geçerli. Cihaz ağustos ve eylül aylarında yeni yeni ülkelerde de satışa çıkacak. Türkiye’ye de eylülde geleceği tahmin ediliyor. iPhone 4 beyaz ve siyah renkli. 16 GB’lk model kontratlı olarak 199 dolar, 32 GB’lık ise 299 dolar olacak. Kontratsız fiyatın 800 dolar seviyesinde olacağı, Türkiye fiyatının ise 16 GB’lık modelde 1.800 lira düzeyinde olacağı belirtiliyor.

Google’a taş attı
Steve Jobs dünkü sunumuna kendisine bir iPad kullanıcısından gelen e-posta mesajıyla başladı: “Kafede iPad’imle oturuyordum bir kız benimle ilgilendi! Şimdi iPad’in ne kadar sihirli bir cihaz olduğunu anladım...” Bu “anlamlı” mesajın ardından şu ana kadar 3 saniyede 1, toplamda da 2 milyon iPad satıldığını belirten Jobs, 10 ülkede cihazın bulunduğunu, temmuzla birlikte 19 ülkede daha satışlara başlanacağını bildirdi.
İlk 65 günde iPad kullanıcılarının 5 milyon e-kitap yüklediğini anlatan Steve Jobs, iPad’in uygulamalarıyla 1 günde 5 yıllık Google reklamı kadar para kazananların olduğunu açıkladı.

Ve işte iPhone 4G
Sözü iPhone’dan açtığında ABD’deki pazar paylarıyla konuşmaya başlayan Jobs, RIM’in (Blackberry) yüzde 35, iPhone’un yüzde 28 paya sahip olduğunu duyurduktan sonra şirketin yeni oyuncağının adını “iPhone 4” olarak açıkladı. 9.3 milimetre inceliğindeki (iPhone 3Gs’e göre yüzde 24 daha ince) ürün, çift kameralı, 3G üzerinden görüntülü iletişimi imkanı tanıyor, video konferans yapılıyor. 5.0 MP kamera, LED flaş özelliği bulunuyor. Cihazla HD kalitede video çekimi yapmak mümkün oluyor. Bu kamera saniyede 30 kare ile 720p görüntü kaydediyor.

Ekran uçtu bir kere!
iPhone 4’de gürültü engelleme sistemi, mikrofon ve ses girişi yer alıyor. Telefonun çevresindeki metal çerçeve aynı zamanda anten görevi görüyor, gövde paslanmaz çelikten. Ekrandaki piksel yoğunluğu önceki modele göre 4 kat fazla, bu sayede yüksek kalite yakalanıyor. Böylece çözünürlük iki katına çıktı. Steve Jobs, “İnsan gözü 320 pikselin üzerini algılamıyor ama biz garanti olsun diye 326 piksel yaptık” diyerek esprili bir ifadeyle yeni ekranın kalitesini övüyor.
Bu yeni ekranın adı “retina”. Cihazdaki ekranın boyutu 3.5 inç, 960x640 çözünürlük seviyesinde. Cihaz Apple’ın A4 işlemcisini kullanıyor, bu sistemle yeni pil yapısı bir önceki modele göre yüzde 40 daha fazla dayanıyor. Cihazdaki yeni ivmeölçer oyunların her yöne çevrilerek oynanmasını sağlıyor. Dün ayrıca iPhone OS adlı yeni işletim sistemi de tanıtıldı.


TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE

Message edited by OyunMods - SALI, 08-Jun-2010, 4:31 PM
 
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » TEKNOLOJİ » iPhone 4 resmen tanıtıldı
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir