TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
Main » 2010 » ŞUBAT » 13 » TRANSPORTER GAME
12:04 PM
TRANSPORTER GAME

Russian Traffic Simulator Game from Jozef Sablik on Vimeo.


OYUNUN YAPIMCISINDA HABER 28.08.2009

Proje yöneticisi ile Taze mülakatlar

Merhaba!

Düzenli bilgi açlık 3D Işık Dersi 2.0 Professional versiyonu için sabit hazırlık neden bağlantılı olarak, proje yöneticisi mülakata - Alexei Yudin şekilde (ev dahil diğer sürümleri beklentisi yumuşatmak için) karar verildi. Bunu isteyen herkesin 3D Eğitmen, hem de diğer yan kuruluşları ve projeleri projeye baktı ve endişelerini birçok ortadan kaldırmak mümkün olacağını düşünüyorum.

Alex, merhaba! O kadar uzun zaman önce News Feed site 3D Dersi's duyuruda çekildiği tarihleri ile biraz geldi. En yakın sürüm 15 avugsta bu yıl - Kolay 3D Trainer Professional 2.0 sürümü üzerine atandı. Bana lütfen söyleyin, ben zaten, ve, ve bu sürüm değilse, neden aldı ne zaman olacak?

Merhaba! Lite sürümü hazır. Ayrıca, biz ve simülatörler birçok emirleri, bu sürümü ile donatılmış zaten üretim kurdu.

Tamam. Ama düzenli PC sürümü ne olacak?

Vaat ettiğiniz gibi, biz zaman içinde serbest bırakmak için çalışacağız - bu sonbaharda. Biz gelen her şeyi yapacağız. Elbette, uygulamada sürekli olarak bu büyüklükte projelerin belli bir dönemde paketi zordur iddia var, ama bunu yapmaya çalışacaktır.

Alex, ve bana ne kader çocuk oyun projeleri - Taşıyıcı Racing bekliyor?

Daha önce haberlerde yazılı, Taşıyıcı 3D Dersi 2.0 ev sürümü çıkmadan önce dondu. Şu anda sadece aynı anda iki proje çekmek değildir. Ama herkes sakin - biz proje bataklık olmayacaktır istiyorum! Sonra 3D Dersi 2, hemen taşıyıcı etkin çalışması için dönmek (bu neredeyse tüm kaynakların kadar) gönderilir. Bunun üzerinde çalışmalıyız bitirmek için, vaat ettiğiniz gibi çalışacaktır - gelecek yıl. Her ne kadar beta dönemi projenin büyük karmaşıklığı ile ilgili olarak, bu nedenle beta testi için gergin olabilir de Taşıyıcı oyuncu bekleyen yapılacak.

Bu kesinlikle iyi haber! Onu etrafında oldukça oldukça büyük izleyici toplamak başardı Carrier gelişimi sırasında, ve eğer böyle iddialı bir proje kapatılmış bir utanç olurdu. Projenin dondurma rağmen, oyunun geleceği hakkında birçok soru almaya devam eder. Onlar gerçekten bir oyun detayları bu atmosferik basınç etkiler nihai endişe vardır. Örneğin, benzin için farklı fiyatlar benzin istasyonları altındadır, etkileşim otomatik salonu, vs hakkında sorular Bu konuda ne diyebilirim?

Bu konuları elbette ilginç ama onları bu noktada çok erken. Ben en kısa zamanda Taşıyıcı etkin çalışma dönmek ve düşünmek onun tasarımı hakkında, tüm bu nüansları hakkında orada açıklanacaktır şey günlükler dışarı başlatabilir.

3D Sürüm 2.0 ile Öğr.Gör doğrultusunda sanal kent kavramı dönmek için karar verildi. Neden oldu ve kader Moskova ne bekliyor?

Evet, 3D Dersi ve Profesyonel hattı, onu sanal bir şehir yapmaya karar verildi. Bu birçok faktöre bağlıdır. Orijinal konsept sorunsuz "bir simülasyon üzerinde" Moskova, where you her yerden her yere götürmek olabilir dayanıyordu. Catch grafik hataları, hataları, trafik, vb Böyle bir geniş bölge çok zor ve uzun, ve sipariş simülatörler böylece can't wait. Bu ilk. İkinci faktör simülatörde toprakları üzerinde okul sürüş temsilcilerinin görüşüne vardı. Müşterilerimiz arasında sadece Moskova ve Moskova bölgesinde okul araç değil, aynı zamanda başka, sık sık uzak bir bölge vardır. Onlar gerçek Moskova sadece istemiyor - onlar hemen yapmak oldukça zordur çeşitli trafik durumlarda, daha ayrıntılı olarak dikkate istiyorsanız, eğer dikkate tek gerçek sınırları belirli bir parçası vardır. O çıktı, birçok ilginç kavşakları, geçitleri, vb yararlı alan sadece Moskova'da toprakları dışında, düşme ve her şerit örtüsü, bildiğiniz gibi, sadece fiziksel olarak bunu yapamaz. Bu nedenle, profesyonel serisi için, onu sanal bir şehir, orada karmaşık ve ilginç yolu durumların uygulanmasında hayal gücünüzü sınırlamak için hiçbir şey yapmaya karar verildi. Ancak, bu onu tamamen özgün kavramı terk - Moskova, aslında, neredeyse hazır olduğu anlamına gelmez. Ev versiyonu, hala Moskova yapmak niyetindeyim. Yani, emin olun Yüklenenler takılması için zaman olmayacaktır.

Planlanan değişiklikler, bu düşünmek Aslında, neredeyse tüm duydum. Birçok soru olur, onlar ödenir veya serbest?

Sonra iki ve ücretli ücretsiz eklenti Şu anda, biz üretimi yapmayı planlıyoruz. Ama kimse korkutmak bu değil sağlar. Eğer biz bir şeyler yapmak zaten, ücretsiz bir ek eklemek için çalışacağız söz olduğunu yapmanın zamanı yoktur. Ve zaten bazı yeni "özellikleri" ödeme eklenecektir.

Tamam. Ve son soru, Alex. Dedi, ben çok fazla endişe eminim. Çünkü bu projenin uzun süre kalan korkmaz mısınız (özellikle ben Projesi "Taşıyıcı") atıfta am içinde, çok teknoloji açısından yeterlidir zamanda son kullanıcılara ilginç olmayacaktır eskimiş olabilir?

Öncelikle, muhtemelen grafik bileşenin hızlı eskime bir görünümü var mı? Ben senin endişelerini anlıyorum, ama bu olmaz eminim. Biz de çok geç biliyoruz. Gerçekten de, gelişme çok uzun gelmiştir. Bu büyük ölçüde bazen en beklenmedik yerlerde gizlenebileceğinden teknik sorunlar, için, nedeni ve gerekli ek süre onları adresi. Ben yukarıda bahsedilen daha biz başında düşünce, proje çok zor kanıtlamıştır. Ama bu hiçbir şekilde bahane değildir! Eğer taşıyıcı bir yıl sonra ve orada oyuncu sadece biz ekran ve bir film birkaç yıl önce yazılmıştır göreceksiniz çıkacak Bu iyi değil. Uzun beklemek için tazminat olarak, kullanıcıların yeni makine almak, yerleri, vb Sürekli yükseltilmekte Grafik parçasıdır. Taşıyıcıya asfalt kapsamlı bir dönüşüm ve üzerinde yansıma etkileri olacaktır. Biz mümkün daha gerçekçi bir resim olarak elde etmek için çalışacağız! O yılın sonuna kadar biz yeni ekran görüntüleri ve video başarılarımızı göstermek mümkün olacaktır eminim.

Alex, Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz! Seni anlattı olacak birçok ilginç eminim! Ben size iş ve erken sürümlerde başarılar dileriz!

Teşekkürler! Hoşçakal!




















BU ARACI KULLANABİLİYORUZ VE TÜM ARAÇLARI










































Sen filmi "Transporter" izledi mi?
Sonra çok şey ilave açıklama yapmadan belli olacak. - Senin sürücüsü. Bu no: ŞOFÖR gibi!
Bir şey ve herhangi bir makinada herhangi bir yere taşıyabilir.
Sen - çok geniş bir tecrübeye sahip profesyonel, size omuz herhangi bir görev!
Bir büyük şehirde, büyük bir ülkede çalışıyoruz. Kargo ve yolcu taşımacılığı, değişik makineleri, farklı mesafelerde. Temel görevi, bozulmamış her zaman getirmek.
Ve eğer süresi kısadır? Ve eğer mantar veya yolda bir polis kordonu?
Ve eğer benzin çalıştıran veya motor aşırı ısınma? Artık senin sorunun, hayal gücünüzü ve becerileri sürüş eski bir araba isteyip bomba veya's bağlıdır güçler bu deşarj olmak götürülür, "Peres, lüks, modern otomobillerde.

"Transporter" - olan doğrudan analog sahip araç simülatörü, bir tür bir oyun! Bir büyük oyun dünyası büyük bir iç şehir ve federal karayolları kapsar. Araç filosu çok farklı olduğunu: arabalar ve SUV'lar ve ağır kamyon ve otobüsler kadar. Makineleri tam olarak gerçek prototipleri, görünümü, iç ve kontrol karşılık gelir. Oyunda Tüm yerli otomobil - lisans.

Oyunun ana özelliği metropolde otomotiv dünya gerçekçi bir üreme ve profesyonel sürücülerin çalışma özellikleri. City makinelerin çok sayıda çünkü için kelime "barış" kaza tarafından seçilen değil, uygarlık tür bir benzetme çizmek için, kendi yasaları, resmi ve yazılı olmayan kurallar tarafından yaşayan, kendi insan, sahip uygun olan yasalara uymak zorundadır, hukuk ve düzeni sorumlu cezalandırıcı kuruluşları, suçlular ve büyük bir toplumun birçok özellik yasayı ihlal. Kim direksiyonuna oturuyor herkes, aksi halde Wheels DÜNYA ayakta kalabilmek mümkün olmazdı yaşamın kurallarını bilmeniz gerekir.

Oyun başladıktan sadece eski bir araba, yük veya yolcu ve bir çok az miktar kazanç taşıyan yol açacak. Mantarlar ve trafik ışıkları dinamik bir sürücü ve yüksek kazanç yoktur ... Böylece yapmak için mücadele tüm hayatı çalışabilirsiniz karşılamak biter. Eğer zamanında şans kavramak Ama hayat - bir piyango ve mümkün çok yüksek tırmanmaya's. Şansı iyi para kazanmak için yeni bir araba satın kaçırmayın. Sadece güçlü ve cesur araçların bu zalim dünyada başarılı olacak!

Gözlemlemek olsun trafik kuralları Sürüş sırasında - Kendi işletmenizin. Devriye ve radar Caught topları - ince içine almak ve hatta haklarını kaybederler. Ancak, devriye arabası her zaman, özellikle eğer - profesyonel yakalamak değildir. Belki tüm sözleşmeleri oluyor? Seçim sizin.

Yeteneği güvenle sürücüye dolaşmış olan, deneyimli bir sürücü olması, oyuncu bir teklif ulusal güvenlik, için burada gizli görev yapmak zorunda çalışmak için gitmek alır. Artık makineler için bakım masrafları alabilir. Para önemli ilk yer var ki, yüksek bir sürüş beceri gerektiren herhangi bir maliyeti de görevidir olmaktan.

 
Oyun özellikleri:

    
* Büyük oyun alanı, yolların toplam uzunluğu fazla 500 km;
    
* Detaylı olarak Moskova ve St Petersburg (ilk sürüm) şehir modellenmiş;
    
* Otomobil ve kamyon ve otobüs oyuncular her türlü 12 araç, önce;
    
* Görünüm ve arabaların iç çoğu otantik çoğaltılması;
    
* Otomobil Gerçekçi fizik;
    
* Dış ayar ve makineleri, iç düğümleri ve iyileştirilmesi;
    
* Çeşitli trafik (fazla 50 modelleri);
    
* Sigara trafik motorlu: uçaklar, trenler, gemiler;
    
* Gelişmiş AI araç trafiği;
    
* Müfettiş ve DPS devriye araçları;
    
Yollarda * öngörülmeyen durumlar: trafik kazaları, onarım, tıkanma;
    
Ulusal güvenlik misyonu ajan için * Özel atamaları;
    
* 2 zorluk seviyesi - evet / arcade;
    
* Günün saati dinamik değişim;
    
* Hava koşullarının Dinamik değişim;
    
* Yüksek kaliteli ses efektleri, gerçek bir prototip teknolojisi ile kaydedilmiş.
Views: 3846 | Added by: hasan525 | Tags: multı soft, rig'n roll, multısoft, transporter ne zaman çıkacak, headlight, trans, transporter game, Transporter | Rating: 5.0/1
Total comments: 121 2 »
0  
12 RenaultMagnum   (09-Jul-2010 10:05 PM) [Entry]
destur bismillah!daha çıkmadı sen link istiyorsun be adam!

0  
11 yunaman   (27-Feb-2010 12:02 PM) [Entry]
kardeş bu oyunu çok zaman oldu bekliyorum çıkınca hotfile link olarak koyarsanız sevinirim çünkü rapidshare hata veriyor hotfile koyarsanız indireceğim kesin teşekkürler

0  
10 hasan525   (17-Feb-2010 11:16 PM) [Entry]
çıksın bakarız

0  
9 Mc_Ceza   (17-Feb-2010 9:58 PM) [Entry]
tmm işte oyun çıkınca rapid olarak koymayın çünkü artık rapid'in zamanı geçti öldü rapid hiç kimse indiremiyo hep error veriyo çıkınca hotfile yada başka bişey koyun.

0  
8 hasan525   (17-Feb-2010 5:59 PM) [Entry]
OYUN ÇIKMADIKİ

0  
7 Mc_Ceza   (17-Feb-2010 5:09 PM) [Entry]
kardeş ama rapid koymayın çünkü çoğunlukla error veriyo ve hiç kimse indiremiyo.

0  
6 Mc_Ceza   (13-Feb-2010 11:43 PM) [Entry]
tmm sağol.

0  
5 erdem123   (13-Feb-2010 11:41 PM) [Entry]
çıkınca koycaz

0  
4 Mc_Ceza   (13-Feb-2010 11:40 PM) [Entry]
hım tmm sağol çıkınca link koycaksınız demi.

0  
3 erdem123   (13-Feb-2010 11:38 PM) [Entry]
daha çıkmadı

1-10 11-12
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir