TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
Main » 2011 » ŞUBAT » 4 » GRAND THEFT AUTO V
9:35 PM
GRAND THEFT AUTO V
Grand Theft Auto: V

user posted image


user posted image


Konumu

Oyundaki bölgeler
Tampa, FL, Ft Lauderdale, FL, Ft Myers, FL, Orlando, FL, Miami, FL ve Florida Keys ve Bahamalar geçerlidir


user posted image


PINE COUNTY

user posted image


ALOE COUNTY

user posted image


MAJOR COUNTY

user posted image


VICE BEACH & LOCKE ISLANDS

user posted image



Serbest Bilgi
Oyun 2O11 Bahar çıkacak. "V GTA" Bu resmen isim dışında çok az bilgi ile, 2o1o E3 Kongresi'nde ilan edilecektir.

Ilk trailer 1 Nisan'da prömiyer olarak ayarlanır. Bir April Fools 'şaka gibi, römork soundtrack dahil edilecektir Len'in "Steal My Sunshine", bir YouTube video rickrolled olacaktır. Video Daytona Beach, Florida vurulur "BAŞKAN" scooter üzerinde bant gezintileri sırasında (Daytona Beach oyun olduğu için, aşağıda "Yer", bakınız). Bu bilinçaltı mesajları ve ipucu oyun gerçekleşir nereye doğru olarak hizmet verecek.

bir MP3 çalar "Corona and Lime" Shwayze tarafından üzerinde dinlerken bir hafta Rickroll sonra, bir römork, Francis Uluslararası Havaalanı bırakarak bir uçağa kahramanı gösterecektir. Bu şarkı soundtrack ve ipuçları Vice City karşı Shwayze Malibu, California gibi ve gece kulüpleri de başladı konum olarak kaydı bulunmamaktadır. Vice City Malibu Club bir başvuru. kahraman uçakta olduğu gibi, pilot ve sahne aniden "10.19.10" ile siyah bir ekran değişiklik ". Next Stop-your emniyet kemerleri bağlayın Lütfen biz Liberty City çıkarmak hazırlamak olarak tepsileri kadar kat" duyurdu , hangi yerde ilan edilecektir zaman.




Oyun

Oyun, ama GTAIV ve EFLC aynı olacaktır SA taşınan değildi birçok popüler özelliklerin yanı sıra birçok yeni eklemeler olarak dahil edilecektir.


Safehouses

Oyuncu büyük ilçe başına bir safehouse (Pine County Bir, Aloe İlçesi biri Binbaşı İlçesi biri, Başkan Yardımcısı Beach, biri de Locke Adaları biri) ile otomatik olarak başlayacaktır. Ancak, oyuncu çeşitli "Feinberg ve Van Wyck Realty" harita dağılmış ofisleri bile satın alabileceği 15-20 kişi safehouses olacaktır. Oyuncu aynı zamanda oyun-internet üzerinden anında erişebilirsiniz.

Oyuncu aynı zamanda KRAPPEA yoluyla her safehouse online dekor değiştirebilirsiniz. Oyuncu, boya, duvar kağıdı, zemin değiştirebilir ve televizyonlar, yatak, Dressers ve Tablolar, ama Havuzu Tablolar ve Stripper Polonyalılar gibi başka şeyler de var olacak gibi bazı mobilya satın alabilirsiniz.


Iş ve Varlıklar

Oyuncu tekrar işletmelerin kendi ve onlar için görev yapmak, VC, VCS gibi, hem de BOGT mümkün olacaktır. VCS aksine, diğer çetelere herhangi bir atak olmayacaktır. Ancak, oyuncu oldukları her iş için küçük değişiklikler yapma olanağına sahip olacak. mobilya vb ekleyerek, duvarlarda boya renkleri değiştirme gibi


Dating, Arkadaşlıklar & Aktiviteler

Ve tarihleme GTAIV dostluklar özelliği korunacak, ancak güçlü oyuncu tarafından her zaman kapalı olması. Ancak, çok daha fazla seçenek olacak. Ancak, Mercado kilidi kadar tanıttı olmayacaktır.

tema parkları birçok olasılık mevcut olmasıdır. Oyuncu, trenlerinden üzerine tarih alabilir canlı performans görmek, ya da sadece parkın etrafında yürüyün. Ancak, bazı arkadaşlar diğerleri üzerinde farklı tercihleri olacaktır. Eğer bir yolculuk onu yapmayız başka kötü bir tarihe sahip bitireceğiz, hasta rahatlıkla alır bir kız alırsan. Bir thrillseeker kalma iseniz, ya da bir performans görmek için onu yapmayız başka kadın sıkılmış alırsınız ve bırakın.


Cep Telefonu

çok daha fazla cep telefonu oyunda mevcut olacak. Oyuncu-oyun internet üzerinden alışveriş merkezleri bulunan herhangi bir elektronik mağaza, dükkan ya da telefonlar için ziyaret edebilirsiniz. Duvar kağıtları, zil sesleri, ve SFX GTAIV birçok yenilerini yanı sıra, üzerinde yapılacaktır.

telefonlarda çekilen resimler ve kaydedilebilir sonra Rockstar Social Club gibi yerlere yükledi.


Oyuncu Sağlık

Bir özellik yeniden SA tanıttı yağ ve kas kazanmak için oyuncunun yeteneğidir. Bir oyuncu bir restoran ya da bir otomat ve sipariş gıda gider zaman, bazı sağlık kazanacaktır. Ancak, onlar da yağ kazanacaktır. Ancak, oyuncu, bisiklet çalıştığında ya da paten, onlar kas biraz kazanacaktır (aşağıda, Ulaştırma bakınız). Onlar da "Gelecek Fitness", harita dağılmış fitness merkezleri zinciri ziyaret edebilirsiniz.

Gelecek Fitness "1980'lerin fitness çılgınlığı yüksekliği sırasında Vice City yılında kurulan" bir büyük, çağdaş spor salonu olduğunu. Fitness, ve 80s beri değişmeden var boyunca diğer 80s elemanları, Neon, Cam Blok Duvarlar ile doldurulur. New-wave müzik ve hoparlör üzerinden püskürdü tüm öğretim tuhaf 80s kıyafetler giymiş oldular. ağırlık ve koşu bandı ile birlikte, oyuncu da Jazz Aerobik ve Jazzercizing katlanabildiğim.



Taşıma

GTA IV ve EFLC tanıtılan araçların tüm yeni Vice City dahil edilecektir.
birkaç yeni araçlar sunulacak olsa da, GTAIV neredeyse her araç çoğunlukla yeni ön ve (ızgara, farlar, arka farlar, tamponlar, vb dahil) geri fascias içerecek küçük bir facelift, alacaksınız. Her araç her automaker imza bakmak ve araçların daha modern görünmesi sahip olacak şekilde yenilenir.

Ayrıca, her araç içinden araba kahramanı gösteren araç kameralar biriyle, detaylı iç alacaksınız. Bu görünümde, oyuncu arabanın etrafında her yere kamera döndürebilirsiniz iken. Dönüş sinyalleri de belli bir kontrol ayar ancak altında, kullanmak için hazır olacaktır.

, GTAIV beri birçok araç renkleri mevcut iki kat olacak ve her bir oyuncu girer a-n-Sprey veya araba özelleştirme dükkan, seçim oyuncu için açılır renklerin bir bütün palet ödeyin.

Bisiklet ve Skateboards SA yeniden girmesini vardır. Ayrıca, TLAD gelen gelişmiş Motosiklet kullanımı üzerine yapılır.

Uçaklar büyük ticari uçakları da dahil olmak üzere, yine uçakla mümkün olacak. Uçak hasar çok daha gerçekçi olacaktır. Düzlemde verilen hasarlarda minik ama her uçağın kullanım zarar verir. Bir oyuncu bir binaya bir uçak düştü, ancak, uçağın sadece anında oyuncu öldürmek, patlayacak. Birkaç küçük uçaklar oyuncu uçmak için tanıtılacaktır. Ancak, oyuncu da ticari uçakları kaçırmak mümkün olacak. Bir oyuncu bir ticari uçağın kokpit devraldı sonra, otomatik olarak 6 yıldızlı düzey istedim alacaksınız.

bir ticari uçağı kaçırmaya ve bir gökdelen haline kazasında oyuncunun yeteneği nedeniyle, oyun BÜYÜK tartışmalara Garner olacak. Büyük ihtimalle daha da tartışmalı SA Hot Coffee Mod fazla olurdu. Bu nedenle, özellik hurdaya gerekebilir. Ancak, dikkat Rockstar yükler kazanacaktır.



Alışveriş

Oyuncu aşağıda listelenen herhangi bir mağaza girmek için, güçlü ve güçlü birçoğu alışveriş olacaktır. oyuncu girebilirsiniz oyunda çeşitli alışveriş merkezleri olacak. Birçok mağaza ve restoranlar bağımsız konumlarda yer alacaktır.



RADYOLAR



user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image




SIKÇA SORULAN SORULAR

Bu gerçek bir oyun mu? Ya da oluşur
Sadece düz hüsnükuruntu's! Ancak, ben Rockstar bakmak için isteriz.

Ne forum derisi bu konudaki en iyi görünüyor?
Liberty City Stories Forum Cilt iyi görünüyor: konudaki grafik ve font renkleri ile, GTA fark ettik.

Neden yeniden Vice City yapardın? Rockstar ve Liberty City redone olduğu tek sebebi onlar henüz yer almayan hissetti çünkü olduğunu söyledi GTA3 sadece belli belirsiz ABD'nin Doğu Sahilleri dayalı
pek çok nedenleri vardır. İlk, Vice City ve o büyük değildi ve onlar olabilirdi Miami yakalamak değildi. Ayrıca, bir sonraki nesil Liberty City gördükten sonra, birçok Vice City nasıl olacağını düşünmek başladı
Yeni grafik motoru altında gibi. Ve en GTA oyuncuların kafasında Liberty City-Vice City-San Andreas için bu kadar çok, mantıksal olarak, Vice City yanında olacağını spekülasyon olduğunu düşünmeye programlanmıştır.

Neden 2010 yılında ayarlanır? Neden olmasın 80s?
Ben Rockstar hem de mükemmel 80s yakalanan hissediyorum
oyunlar, ve bir üçüncü kez eski alabilirsiniz. Ayrıca, her 30 yaş, nesiller kendilerini tekrar söylüyorlar. Ben 2010'larda 80'lerde gibi olacağını düşünüyorum. 2009 itibariyle, zaten 80s moda ve müzik bir dönüş yapmak gibi şeyler görmeye edildi. Bir 2010 Vice City Yani temelde asıl Vice City hikayesinin modern bir versiyonu olacaktır.

Adı GTA: V çok un-özgün ve daha yeni bir kanon olduğunu düşünecek
Doğru, ama V, ancak 5 durmak yok sadece Vice City için sadece V. gibi bir isim "GTA: Vice City 2" daha kötüsü geliyor. Ve üstelik bu oyun GTA oyun için yepyeni bir konsept işareti olabilir. Düşündüğünüz zaman, GTA4 bir
tüm DLCs ve bu ile kendi kanon. Bu oyunda karakterler, arabalar, vb aynı dönemde olacak Çünkü bu Gta4 canon ile gruplandırılmış olması gerekir anlamına gelmez. GTAVI canon San Andreas, ya da Carcer City ayarlanmış olabilir süre GTAV kanon, sadece Vice City bölgesinde yer olabilir ama aynı unsurları
Geçerli canon dan.

Neden oyunda Orlando ve Tampa taklit gibi, orada ekstra şehirler vardır?
o Florida genel olarak daha fazla yakalama ve daha büyük bir çevre yaratmak yardımcı olacaktır çünkü. Bu oyunu Vice City az ve Florida eyaletinde daha durulacak.

devlet bir adı var mı?
Ama, Florida hala o, sadece kabul edilecektir oyunda bahsedilen olmayacaktır.

Haritayı büyük görünüyor ve ben tüm bu şekilde tahrik etmekten nefret ediyorum
Taksiler, otobüsler, vapurlar ve uçaklar olacak.

yabancılar ve Jetpacks, ve bunun gibi şeylere olacak mı?
Hayır, ama DLCs dahil ne olabileceğini asla bilemezsiniz.

Olacak Tommy Vercetti veya GTA3 canon dönmek herhangi diğer karakterler?
Kesinlikle değil. Bu yüzden tavsiye etmem.

Çok fazla eğlence parkları tek yapmak, Mercado vardır
Mercado sadece üç vardır: çekişmeli Arazi, Interglobal Studios ve Balina Dünya. O
Şimdi, Las Venturas sadece bir casino olması mantıklı değildir giderdi değil mi?

Dönüş sinyalleri, aptal onları çıkarmak
Onlar tek kontrol ayarı mevcut olacaktır. Eğer oyunu başlattığınızda, GTAIV gelen kontroller üzerinde yapılacak oyunda çok başında öğretici mesajları Sinyal içeren alternatif denetleyicisi gösterecektir. Şahsen, onlara sahip olmak isterdim .. Diğer sürücüler neden olamaz bu yüzden, onları kullanabilir miyim?

Ben adalar yoruldum. Ve nasıl oyuncu her bölüm ile sınırlı olacak?
Florida gerçek hayatta su ile çevrilidir. Ve her adanın bir dolayı bloke olacak
kasırga.

Ben Safehouse dekore etmek ya da Saints Row gibi mağazalarda kıyafet satın istemiyorum!
Eğer zorunda değilsiniz! Standart safehouses döşenmiş gelecek ve yeni giysiler satın almak gerekmez. Satın Sadece safehouses döşenmiş olması gerekir. Bu özellikler sadece gerçekçilik ekleyin.

DAHA AYRINTILI BİLGİ İSTERSENİZ

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=366221

ÖĞRENEBİLİRSİNİZ


Views: 1445 | Added by: erdem123 | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
0  
2 Marty   (17-Feb-2011 1:01 PM) [Entry]
harita küçük gibi görünüyo ayrıca rockstarın yetkilisi los angeles de geçeceğini söylemişti yanılıyosam düzeltin

0  
1 erdem123   (06-Feb-2011 11:18 AM) [Entry]
olacakta bilg. yenilenecek

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir