TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
Main » 2010 » MAYIS » 15 » Grand Theft Auto "V"
7:43 PM
Grand Theft Auto "V"






Gta V ile ilgili bilgiler E3 Fuarında!

2009 yılı ortaları, GTA V: Tokyo adı taşıyan yeni bir Grand Theft Auto oyunun yapımına başlanıldığı söylentileri ortaya atılmıştı. Çok geçmeden Rockstar'da bu söylentileri boşa çıkartacak resmi bir açıklama yapıp böyle bir şeyin olmadığını duyurmuştu.

Yeni GTA'nın yapıldığını biliyorduk. Oyunun Vice City gibi başka bir şehirde geçeceğini de biliyorduk. Bazı üst düzey yöneticilerin açıklamaları bu yönde idi. Ancak zamanında söylentiler işin cılkını çıkartmıştı.

EEDA üst düzey yöneticisi Jesse Divnich Gameinformer'a konuştu, yeni GTA hakkında bilgilerin 2010 Haziran ayı içerisinde gerçekleşecek olan E3'de yayınlanacağını düşündüğünü söyledi. "Bende düşünürüm ne var bunda." ne yazık ki böyle olmuyor, EEDA Avrupa'nın İngiltere kökenli büyük bir araştırma şirketlerinden birisi. Jesse Divnich ise EEDA'nın eğlence üzerine dayalı araştırma bölümlerinin yöneticiliğini yapıyor. Bizim bilmediğimiz bir çok şeyi bildiği gibi firmaların bu tür oyunlar için çizdiği stratejik yolu da ön sezi olarak tahmin edebilir.

Jesse Divnich fikirlerine şöyle devam ediyor:
"E3'de tam anlamıyla oynanabilirliği olan bir GTA 5 olmayacak, büyük ihtimal bize bir video gösterecekler. 2011'de yeni GTA'yı göreceğiz."

Microsoft'un GTA IV için yaptığı anlaşmalara değinen Jesse Divnich konuşmaya şöyle son veriyor:

"GTA önceki senelerde olduğundan daha büyük bir marka! Microsoft'un GTA IV'daki gibi GTA V için bir anlaşma yapacağı hakkında bir şey söyleyemiyorum. Ancak Sony'nin böyle bir anlaşma yaparsa Microsoft'un amaçları için küçük bir darbe olacaktır."

Açıkçası her platformdaki oyuncuların sevinmesi bizim için daha önemli. Firmaların ne anlaşma yaptıkları çok umurumuzda değil. Her platforma adil davranılsın yeter.

thgtr.com

Rockstar Games’in kurucusu Dan Houser, GTA V hakkında ilk kez konuştu.

İngiltere’nin önemli gazetelerinde The Times’a konuşan Dan Houser, GTA V ile ilgili olarak ilk kez açıklamalarda bulundu. Yakın zamanda GTA V üzerinde çalışmaya başlayacak olan Houser, yaklaşık 1000 sayfalık bir senaryo üzerinde çalışacağını söyledi ki bu da normal bir film senaryosunun 10 katına denk geliyor. Ancak Houser, henüz yeni oyunun hikayesi bir yana, hangi şehirde geçeceğine dair bile bir fikri olmadığını belirtti.



Episodes From Liberty City kitapçığında yeni oyun ile ilgili bir ipucu...Yazan cümle
''Liberty City Bitti!Sonraki durak.''Ve aşağıda çok küçük bir resim var.Ne olduğunu çözemedim tam Kahkaha


Sonraki durak..Belkide Vice City Gülümeseme


Yeni Grand Theft Auto oyunları

Analistler, Grand Theft Auto serisinin devamı konusunda öngörülerde bulunuyor.

Oyun endüstrisi üzerine analizler yapan isimlerden Todd Mitchell, Grand Theft Auto serisi için iki indirilebilir içerik paketi ve bir devam oyunu tahmininde bulundu. Mitchell’ın tahminlerine göre Take-Two ve Rockstar Games, halihazırda geliştirilmekte olan The Ballad of Gay Tony paketi dışında iki indirilebilir içerik paketi daha hazırlayacak. Öte yandan Mitchell’ın bir diğer tahminiyse Grand Theft Auto V’in piyasaya sürüleceği yönünde. Tabii ki bunu tahmin etmek zor değil ancak Mitchell, iki indirilebilir içerik paketi ve GTAV için 2010 mali yılının hedef alındığını öngörüyor. Umarız haklıdır ve San Andreas ile IV karışımı ve fazlasıyla kapsamlı bir yeni oyunla karşılaşırız.

Level


Resmi gerçek boyutuyla görmek için üzerine tıklayın..
Yabancı bir siteden bir haber daha buldum.Ne kadar doğrudur bilemiyorum.
''Gta V Şehir Finalistleri İlan Edildi''
İlk iş bir şehir bulmaktır.Onlar şimdiden, New York, la, Vegas, San Fransisco ve Miami'ye yaptı.Bu ay Rockstar şehirlerin listesini değerlendirmek için uzmanlar yolluyor.Rockstar'ın içinden bir kaynak seçilecek şehirin özelliğinin ''egzotik ve doğa'' olduğunu söylüyor.
Ve o finalist şehirlerin listesi..

Pekin,Çin
Paris, Fransa
Havana, Küba
Cancun, Meksika
Venedik,İtalya

Kaynak


GameInformer dergisinin editörü bugün kişisel blogunda okuyucularına öyle bir bilgi sundu ki, bir anda ortalık hareketlendi.

Andrew Reiner isimli editör Rockstar’ın geçtiğimiz günlerde dergi ofisini ziyaret ettiğini ve eli boş gelmediğini söyledi. Habere göre Rockstar çok gizli projesini Reiner ile paylaşmış bu özel ziyarette. Kendisine gösterilen oyunun ne olduğunu bilmediğini, ancak muhtemelen GTA V ile ilk tanışmayı gerçekleştirdiğini duyurdu. Ortalığı kızıştırmak için atılmış bir dedikodu mu bilemiyoruz ancak aylardır GTA V’in bu seneki E3 fuarında boy göstereceğine dair söylentiler dolanıyordu ortalıkta. Bu söylentiler yavaş yavaş gerçeklik kazanıyor olabilir.

Bu söylentilerin kaynağında ise GTA IV yayımlandıktan 2 ay sonra bazı oyun editörlerinin beşinci oyun hakkında ortaya attıkları var. Söylenene göre dördüncü oyun satışa sunulduğu esnada GTA V’in senaryosu ve genel taslağı çoktan hazırdı ve oyun 2010 yılının son çeyreğinde çıkacak şekilde geliştirilmeye başlanmıştı.

Sonuçta bu haber şu an için ciddi bir dedikodu sadece, ancak böyle büyük bir derginin editörü de kolayca yalan haber salamaz ortalığa diye de düşünmeden edemiyoruz. Neyse ki E3 2009 fuarına az bir süre kaldı, gerçekleri o zaman öğreneceğiz.

Alıntı
Kaynak

E3 fuarı 2-4 Haziran arasında yapılıcak.İnşallah Gta V haberinide alırız.
Views: 1265 | Added by: erdem123 | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
0  
2 erdem123   (15-May-2010 9:54 PM) [Entry]
evet vice city

0  
1 hasan525   (15-May-2010 9:37 PM) [Entry]
miami de geçebilir kübayı unutun olmaz bu işlerde birazda siyaset var

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir