TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Leito  
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » OYUN İNCELEMELERİ » Nier (Playstation 3) (Virüslerin kararttığı dünya)
Nier (Playstation 3)
Paylaş
LeitoDate: PAZAR, 17-Jan-2010, 7:07 PM | Message # 1
ÜYE
GRUP: Üye
MESAJLAR: 3
ÖDÜL: 0
PUAN: 10
Status: Offline
Aksiyon tarzında, kesintisiz kombolar yapabildiğimiz, devasa yaratıklarla savaştığımız yapımlar, birçok oyun severin vazgeçilmezleri arasındadır. Bu türe örnek olarak verilecek en önemli isimlerin başında, kuşkusuz God of War ve Devil May Cry geliyor. Vurdulu kırdılı bu türe, şimdi yeni bir üye katılıyor. Cavia firması tarafından geliştirilen, Square Enix tarafından dağıtımı üstlenilen Nier, aksiyon ve RPG türüne ilgi gösteren oyun severleri mutlu edecek gibi gözüküyor.

Cavia firmasını ilk defa duyuyor olabilirsiniz. Ancak, bu size oyunun kötü olacağını düşündürmesin. Cavia, Resident Evil:Dead Aim ve The Umbrella Chronicles'a imza atmış bir ekip. Tabii burada öne çıkan isim Square Enix. Nier'in tanıtım aşamasında Cavia'dan çok Square Enix'in ismi duyuluyor.

Her şey kızı için
Lafı çok fazla uzatmadan Nier'in konusundan biraz bahsedeyim. Black Scrawl adlı virüsün, insanların hayatını mahvettiği bir dünyada yaşayan başkahramanımız Nier, kızı Yonah'ın da bu virüsü kaptığını öğreniyor ve hastalığına çare bulmak, aynı zamanda da dünyayı bu virüsten kurtarmak için yollara düşüyor. Aslında konu biraz klişe gibi görünüyor. Bu yüzden oyunun sıkıcı olacağını düşünenler olabilir. Ancak, yapımın arkasında Square Enix gibi bir isim olunca, ürünün bizi sıkıp - sıkmayacağı konusunda durup yeniden düşünmek gerekiyor.
Karanlığın içinde acımasız bir adam
Yapımcıların bahsettiği kadarıyla tanıdığımız Nier, sert ve acıma duygusu olmayan bir karakter. Kızı aklına geldikçe düşmanlarına karşı hiç taviz vermiyor ve önüne gelen tüm düşmanlarını kocaman kılıcı ile kesip biçmeye başlıyor. Virüsün etkisi ile başka bir hal alan dünyanın yaratıklarına karşı devasa kılıcımızı ve farklı silahları kullanabileceğiz. Aksiyon oyunlarının çoğunda karşımıza çıkan kombo hareketler ve bunların dışında sıkıştığımız zamanlarda kullanabileceğimiz etkili büyülerimiz olacak. God of War serilerinden hatırlayacağınız boss savaşları Nier'de de bulunacak. Yapımda kullanacağımız silahları ve büyüleri kademe kademe geliştirebileceğiz. Örneğin; kullanabileceğimiz bir ateş topu yardımıyla düşmanlarımızı yakabileceğiz. Bu kadar aksiyonun yanı sıra Nier'de RPG öğeleri de bulunacak.

Onun yolu intikamdan geçiyor
Yapılan basın açıklamalarında Cavia firması, Nier�in görselliğinin çok iyi olacağı ve modellemelerin gerçeğe yakın olacağı konusuna değiniyor. Oyun için, büyük ve görsellik konusunda oldukça başarılı bir dünya tasarlandığı da söylenenler arasında. Yapım, standart aksiyon oyunlarında olduğu gibi üçüncü kişi bakış açısına sahip. Müziklerinin nasıl olacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. Bakalım firma, geliştirmekte olduğu aksiyon oyunu için nasıl bir çizgi izleyecek? Son olarak; aksiyonu ve RPG elementlerini bir arada bulunduracak yapım, bu türe ilgisi olanlar tarafından sevilecek gibi gözüküyor. Nier, Cavia firmasının PS3 platformu için geliştirdiği ilk oyun olacak. Yapımın, Xbox 360 ve Playstation 3 platformları için 2010 yılının Mayıs ayında piyasaya çıkarılması bekleniyor.

SAYGILAR

 
Paylaş
hasan525Date: PAZAR, 17-Jan-2010, 7:09 PM | Message # 2
ADMİN-SİTE SAHİBİ
GRUP: Admin-Site Sahibi
MESAJLAR: 346
ÖDÜL: 0
PUAN: 1007
Status: Offline
sağol grafik iyimiş



 
Paylaş
LeitoDate: PAZAR, 17-Jan-2010, 7:27 PM | Message # 3
ÜYE
GRUP: Üye
MESAJLAR: 3
ÖDÜL: 0
PUAN: 10
Status: Offline
hep böyle güzel oyunlar ps 3 ve xbox a çıkıyor ::( :DD
 
Paylaş
erdem123Date: PERŞEMBE, 11-Feb-2010, 10:08 PM | Message # 4
USTA ÜYE
GRUP: Moderatör
MESAJLAR: 236
ÖDÜL: 0
PUAN: 2
Status: Offline
bilgisayarada çıkarsa yeni sistemler üretilir biggrin
 
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » OYUN İNCELEMELERİ » Nier (Playstation 3) (Virüslerin kararttığı dünya)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir