TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OYUN MODS FORUM » Türkiye ve Dünya'dan Habeler » Türkiye'den Haberler » Haberinyeri.net'in Sahibine 11 Ay Hapis
Haberinyeri.net'in Sahibine 11 Ay Hapis
Paylaş
hasan525Date: ÇARŞAMBA, 10-Nov-2010, 7:00 PM | Message # 1
ADMİN-SİTE SAHİBİ
GRUP: Admin-Site Sahibi
MESAJLAR: 346
ÖDÜL: 0
PUAN: 1007
Status: Offline
Haberinyeri.net
Haberinyeri.net'in Sahibine 11 Ay Hapis
Sitemizin kurucusuna 11 ay hapis

Kurulduğu günden bu yana Cumhuriyetçi çizgisinden sapmayan Haberinyeri.net isimli sitemizin kurucusu Cem Büyükçakır’a,sadece haberlerin altına yapılan yorumlardan yola çıkılarak Cumhurbaşkanına hakaret suçu ile 11 ay hapis cezası verildi.

Büyükçekmece 3. Asliye mahkemesinde görülen duruşmaya Cem Büyükçakır ve avukatı A.Fatma Bülbül katıldı.Duruşmada, Büyükçakır, 7 gün içerisinde temyiz yolu açık olmak üzere 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Aynı yorum bir çok haber sitesinde de yapıldı ama…

Sitemizde sadece yorum olarak bulunan,uyarıdan sonra derhal silinen buna rağmen 11 ay hapis cezası verilen yorum ve yorumcu,aynı yorumu aynı isim ile bir çok haber sitesinde yapmasına rağmen hatta yorumcu kişinin köşe yazarlığı yaptığı sitelerin delillileri mahkemeye sunulmasına ve bu kanıtlar ile yorumcu kişinin,Cem Büyükçakır ile aynı kişi olmadığını deşifre etmek olanaklı iken bu cezanın verilmesi “tuhaf dava” olarak isimlendiriliyor.

İleri demokrasi…

Hergün bir çok haber sitesinde yapılan yorumların ve yorumcuların hangi kriterlere göre dava açıldığı bilinmiyor.11 ay hapis cezası verilen yorum başka haber sitelerinde yayınlanmasına rağmen ve hala aynı yorum yayında olmasına rağmen Haberinyeri.net’e hapis cezasını uygun gören ilginç kararın takdirini siz okurlarımıza bırakıyoruz.İşte ileri demokrasi…

Hala yazarlık yapıyor

Ceza alınmasını sağlayan yorumcu hala şu anda başka sitelerde köşe yazarlığı yapmaya devam ediyor.Buna rağmen yorumcu şahısın sitemize yaptığı yorum yüzünden 11 ay hapis cezasına çarptırılan isim ise Cem Büyükçakır oldu.

Delillerin incelenmesi istenilecek

Büyükçakır’ın avukatı A.Fatma Bülbül ise kararı temyize götürerek mahkemeye sunulan delillerin incelenmesini talep edecek.

Sitemizin kurucusu Cem Büyükçakır ise ;

“ Sadece bir anlık ile onaylanan ve uyarı gelir gelmez silinen yorumun cezasının 11 ay hapis olduğu bir Ülkede hala internet basınını denetlemek isteyenlerin olması çok tuhaf.Suç unsuru taşıyan yorumun sahibinin hala başka sitelerde köşe yazarlığı yapması ve kimsenin bu yorumcu hakkında işlem yapmaması ise hukuk adına üzüntü verici.Çok şey istemiyorum,sadece mahkemeye sunulan deliller araştırılsın.Yorumu yapan kişinin ben olmadığını anlamak günümüz imkanlarında çok zor olmamalı.Meclis içerisinde ki ve dışarısında ki muhalif partilerin bu konuya duyarsız kalmamasını umut ediyorum.” Dedi.

Verilen ceza Kazak basınında

10-11-2010 18:19
Sitemizin kurucusuna verilen 11 Ay’lık hapis cezası Türkiye’nin yazılı basınında haber “edilmezken” yabancı basın ilgisini sürdürüyor…

Kazakistan’ın en çok takip edilen haber sitesi “eurasianet.org” 11 ay verilen hapis cezasını okuyucularına sundu.Özbekistan,Azerbaycan ve Kazakistan Ülkelerinde en çok takip edilen sitelerden olan “eurasianet” haberlerini İngilizce ve özgün dillerinde yayınlıyor.

“Who You Calling "Armenian"?

Başlığı ile haberi sunan site,haberde bir okuyucunun yorumunda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ermeni kökenli olduğunu belirten yorum yüzünden site kurucusuna 11 ay hapis cezası verildiğini belirtti.

Peki Türk basını?

Ermeni ve Kazak basını konuya duyarlılığını devam ettirirken Türk basını konuyu görmemezlikten gelmeye devam ediyor.Şuana kadar hiçbir Türk yazılı basın organı konu ile alakalı bilgi alma ve haber edinme gerekliliğini kendisinde hissetmedi.




 
OYUN MODS FORUM » Türkiye ve Dünya'dan Habeler » Türkiye'den Haberler » Haberinyeri.net'in Sahibine 11 Ay Hapis
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir