LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
MODLAR NEREYE YÜKLENİR?
|
|
Paylaş
noqay | Date: PERŞEMBE, 02-Sep-2010, 1:46 PM | Message # 61 |
ÜYE
GRUP: Üye
| aynen çalışmıyo yama arkadaslar boşuna indirmeyin
istanbul
|
|
|
|
Paylaş
messi | Date: PERŞEMBE, 16-Sep-2010, 10:42 PM | Message # 62 |
ÜYE
| yha nasıl indircem nerde dowland
|
|
|
|
Paylaş
aRSMAn | Date: CUMA, 01-Oct-2010, 2:14 PM | Message # 63 |
ÜYE
| ya link yokki nerden indiriyoruz?
|
|
|
|
Paylaş
berkehan | Date: ÇARŞAMBA, 06-Oct-2010, 12:17 PM | Message # 64 |
ÜYE
| saol
__--__
|
|
|
|
Paylaş
iron_cross_um73 | Date: CUMA, 08-Oct-2010, 0:14 AM | Message # 65 |
ÜYE
| selamlar admin ben bu linkteki .....http://oyunmods.ucoz.com/load/german_truck_simulator_mods/arac/scania_r560/12-1-0-5839........... modu yükledim ama nereye atacağımı bilmiyorum wehicle diye bir klasör var bunu nereye atıcaz veya base. dosyası ile nasıl yer deyiştiricez yani kısacası hocam ben bu scanıa yı nasıl kullanıcam yardım edermisin?
|
|
|
|
Paylaş
bergamalı | Date: PERŞEMBE, 14-Oct-2010, 2:10 PM | Message # 66 |
ÜYE
| slm arkadaşlar oyunnun içine 6 tır yaması attım ama bir türlü oyunun içinden o attığım tırları kullanamıyorum oyun içinde tırları nerde ve nasıl değiştiriyoruz bana yardımcı olursanız sevinirim herkese kolay gelsin by...
10000000000000
|
|
|
|
Paylaş
irkek | Date: PERŞEMBE, 21-Oct-2010, 10:05 AM | Message # 67 |
ÜYE
| slm bilader oyunu yükledim ilk balya yapıyorum başka hiç birşey olmuyor bölüm atlamıyorr cvp verirseniz sevinirim
irkek
|
|
|
|
Paylaş
yunusbey40 | Date: SALI, 26-Oct-2010, 9:58 PM | Message # 68 |
ÜYE
| KARDES BEN BİÇER 11KULLANIYORUM HARITA İNDİRDİM AMA HATA VERIYOR YA BIR ZAHMET BUNU KI DEĞİŞİK YERDEMI BIR YARDIM EDNI YAAAAAAAAAAAA FAZLA SIKTI
yunus
|
|
|
|
Paylaş
cevdet22 | Date: CUMA, 29-Oct-2010, 1:42 PM | Message # 69 |
ÜYE
| belgelerım mods dosyasına atıyorum modları ama oyun ıcınde gelmıor mods a nasıl ayarlıcaz yardımcı olur muusun Added (29-Oct-2010, 1:42 PM) --------------------------------------------- ACİL YARDIM BILEN YOK MU NASIL GELİCEK OUN İCİNDEKI MODS A ATIYORUM ATIYORUM GÖZÜKMÜYOR
cevdet !
|
|
|
|
Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir