TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » İNTERNET&ANTİ VİRÜS » Facebook’ta en çok takip edilen site
Facebook’ta en çok takip edilen site
Paylaş
hasan525Date: PAZARTESİ, 24-May-2010, 7:14 PM | Message # 1
ADMİN-SİTE SAHİBİ
GRUP: Admin-Site Sahibi
MESAJLAR: 346
ÖDÜL: 0
PUAN: 1007
Status: Offline
Facebook’ta en çok takip edilen site

Google’den sonra Dünya üzerinde en çok takip edilen site Facebook’ta en çok takip edilen site Haberinyeri.net oldu…

Özellikle Ülkemizde çok sık takip edilen Facebook isimli sitede Haberinyeri.net haberleri bir çok kişinin sayfasında ve kitleler halinde hayran sayfalarında paylaşılıyor.Sadece 2010 yılı içerisinde toplam 252.303 kişi Facebook adresinden sitemize giriş yaptı.

En büyük destekçimiz ATATÜRK sayfası

Haberlerimizi en çok paylaşan sayfa yaklaşık 460.000 kişilik “ATATÜRK” sayfası.Mustafa Kemal’in hayatı,resimleri ve bir çok bilgiyi paylaşan sayfa Haberinyeri.net haberlerine de büyük ilgi gösteriyor.Yüzlerce kişi haberleri yorumlayıp bilgilerini paylaşıyor.”Anılan değil yaşatılan ATATÜRK” sloganı ile her geçen gün büyüyen sayfa Haberinyeri.net ile beraber büyük bir güç oluşturdu.

AKP’nin Cumhuriyet değerlerine saldırısı sonucunda ise büyük tepki gösteren sayfa,bir çok kişi tarafından “hack” tehditlerine maruz kalıyor.

HABER SİTESİNİN LİNKİ:HABERİNYERİ




 
Paylaş
RenaultMagnumDate: PAZARTESİ, 16-Aug-2010, 12:06 PM | Message # 2
ÜST SEVİYE ÜYE
GRUP: Konu Müdürü
MESAJLAR: 64
ÖDÜL: 0
PUAN: 0
Status: Offline
teşekkürler
 
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » İNTERNET&ANTİ VİRÜS » Facebook’ta en çok takip edilen site
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir