TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » İNTERNET&ANTİ VİRÜS » İnternet böyle değişecek
İnternet böyle değişecek
Paylaş
hasan525Date: CUMA, 19-Feb-2010, 0:53 AM | Message # 1
ADMİN-SİTE SAHİBİ
GRUP: Admin-Site Sahibi
MESAJLAR: 346
ÖDÜL: 0
PUAN: 1007
Status: Offline

İnternet böyle değişecek

Bugün internet hakkında bildiğiniz her şeyi unutun: İnternetin geleceğinde büyük sürprizler gizli...
İnternet eskiden Ethernet kablolarına mahkumdu, artık değil. WiFi ve 3G bağlantı seçenekleri, kablosuz internet ile her cihazın internete bağlı kalmasına izin veriyor.

İnternet 2000'lerin başıyla kıyaslanmayacak kadar hızlı. Artık dial-up yani çevirmeli internet hizmeti kullanan kalmadı. Herkesin evinde iyi kötü bir ADSL bağlantısı var ve standart hız 1Mbps'nin üzerinde. Türkiye'de en büyük sorun veri miktarını kısıtlayan kota oluyor.

Dünyanın farklı ülkelerinde 4G gibi gelişmiş kablosuz bağlantı seçenekleri yayılmaya başlamışken, geleceği görmek hiç de zor değil. Satın aldığımız elektronik cihazların neredeyse hepsi internete bağlanacak. Elektronik ürünlerde ticaretin şekli de önümüzdeki yıllarda değişecek. Perakende ücreti ödemek yerine, servis sağlayıcılara, servis ücreti ödeyeceğiz.

Ödeme kolaylığı olacak olmasına ama bir ya da 2 yıllık kontratlara imza atmadan önce uzun süre düşünmek ve fiyat performans değerlendirmelerini çok iyi takip etmek gerekecek.

İnternette büyük değişim

İnternet bağlantısı artık masaüstü bilgisayara hatta dizüstü bilgisayara bağlı değil. Bütün bu ürünler internet kavramının da değişmesine sebep olacak.

Cep telefonları geleceğin internet bağlantı platformu olacak. Aslında bakılırsa cep telefonları, cep bilgisayarlarına dönüşüyor. İnternete bağlı cep telefonu sayısı, PC sayısını önümüzdeki yıllarda aşacak.

Bu gerçekleştiğinde internet sitelerinin tasarımının değişmesini bekleyebiliriz. Sadece küçük cep telefonu ekranlarında iyi görünecek tasarımlar da değil, pek çok değişiklik olacak. Cep telefonları dışında tabletlerin de standart hale gelmesi bekleniyor.

Apple, herkesin elinde bir tablet olacağını düşünüyor. Dokunmatiğin ötesinde sesle kontrol ve hareket algılayıcılar da internet ile etkileşimimizi değiştirecek.

İçerik de değişiyor!

İnternet sayfaları bir zamanlar sadece yazılardan oluşuyordu. Buna görsellerin eklenmesi büyük bir devrimdi.

Eski internet bağlantı hızlarıyla sayfadaki bir resmin yüklenmesi çok uzun zaman alıyordu. Ama günümüzde onlarca resim ile dolu sayfaları bile hızla yüklüyoruz.

İnternet üzerinden ses ve görüntü paylaşımı inanılmaz bir şekilde yaygınlaştı. Normal video da değil HD yani yüksek çözünürlüklü videolar izliyoruz. Bir zamanlar insin de izleyelim diye beklediğimiz ufacık video kliplerin çağı geride kaldı.

Kameraların yaygınlaşması ve medya içeriği paylaşımına imkan veren internet sitelerinin olması da medya merkezli bir internete doğru ilerlememizde yardımcı oldu. Site kurmadan içerik paylaşmak çok kolay. Herkes müzik ve film paylaşıyor.

Herkes giriyor, sizi de sürüklüyor!

Sosyal ağların yükselişi de önümüzdeki yıllarda gerçekleşecek kaçınılmaz olaylardan birisi.

Facebook'un kullanıcı sayısı 350 milyonun üzerine çıktı. Bir sosyal ağa üye olan her kullanıcı, çevresindekileri de üye olmaya ikna ediyor. Bir süre sonra sosyal ilişkiler, iş ilişkileri bu tür ağlara üye olmayı neredeyse zorunlu hale getiriyor.

Nielsen tarafından yayınlanan rakamlara göre sosyal ağ kullanımı geçen yıl yüzde 82 arttı. Facebook'u örnek gösterdik ancak Twitter gibi örnekler de yükselişte. Dahası YouTube gibi medya paylaşım platformları da insanlar arasında iletişim aracına dönüşmüş durumda.

Bundan 10 yıl sonra bütün sosyal ilişki ağımız internet üzerinden iletişime dayanacak. İnsanların oturduğu sokak, çalıştığı iş yeri veya takıldıkları kafelerden çok, girdiği internet siteleri çevresini şekillendirebilecek.

Milliyet




 
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » İNTERNET&ANTİ VİRÜS » İnternet böyle değişecek
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir