TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OYUN MODS FORUM » EĞLENCE » SOHBET-EĞLENCE » +39 lu numaralardan gelen çağrılara dikkat
+39 lu numaralardan gelen çağrılara dikkat
Paylaş
erdem123Date: CUMA, 04-Feb-2011, 11:14 AM | Message # 1
USTA ÜYE
GRUP: Moderatör
MESAJLAR: 236
ÖDÜL: 0
PUAN: 2
Status: Offline
Exclamation +39'lu numaradan gelen çağrılara dikkat

+39'lu numaradan gelen çağrı

Son zamanlarda artan +39 ülke kodu ile başlayan numaralardan gelen çağrılarla ilgili olarak Turkcell’in bir açıklaması bulunuyor. Açıklamada telefona gelen cevapsız aramalara ilişkin olarak bunun yeni bir dolandırıcılık tipi olduğu ve numaralara geri dönüş yapılmaması gerektiği belirtiliyor.

Uluslararası ücret tarifesi

Bildiğiniz üzere yurtdışındaki yabancı operatöre ait bir numarayı aramanız halinde ücretlendirme Turkcell'in uluslararası ücret tarifesine bağlı olarak görüşme süresine göre yapılmaktadır. Aranan numaranın özel ücretli bir servis (Premium Rate Service) olması halinde ise yurtdışı operatör tarafından yapılan ücretlendirme şirketimiz tarafından abonelerimizin faturalarına aynen yansıtılmaktadır.

+39’un tamamı engellenemez

Şirketimizin; yabancı bir operatörün numaralarından hangisini özel ücretli bir servise hangisini normal bir aboneye tahsis ettiğini tespit etmesi dolayısı ile de sadece belli bazı numaraların şirketimiz abonelerini aramasını engellemesi mümkün değildir. +39 ülke kodu ile yapılan tüm aramaların engellenmesi ise o ülkeye doğru olan tüm haberleşmenin engellenmesi anlamına gelir ki bu da hukuka da aykırıdır.

Dikkatli olunuz

Tüm bu sebeplerle abonelerimizin istemedikleri sonuçlarla karşılaşmamaları için tanımadıkları yurtdışı numaralarından telefonlarına gelen cevapsız çağrılara karşı tedbirli olmaları ve bilmedikleri numaraları aramamaları gerekmektedir.

 
OYUN MODS FORUM » EĞLENCE » SOHBET-EĞLENCE » +39 lu numaralardan gelen çağrılara dikkat
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir