TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » TEKNOLOJİ » Google Çok Ayıp Ettin- Bilgilerinizi çaldık, özür dileriz!
Google Çok Ayıp Ettin- Bilgilerinizi çaldık, özür dileriz!
Paylaş
hasan525Date: SALI, 18-May-2010, 9:21 PM | Message # 1
ADMİN-SİTE SAHİBİ
GRUP: Admin-Site Sahibi
MESAJLAR: 346
ÖDÜL: 0
PUAN: 1007
Status: Offline
Google Çok Ayıp Ettin- Bilgilerinizi çaldık, özür dileriz!

Dünya devinden herkesi şok eden bir özür geldi.

Belki inanmakta güçlük çekeceksiniz ama Google'dan bahsediyoruz. Google bildiğiniz üzere uzunca bir zamandır Google Maps uygulamasında kullanıcıların aradıkları yerin fotoğraflarını ve videolarını da görebilmeleri için çalışmalar yapıyor. Street View adlı bu özellik için özel donanımlı araçlar dünyanın önemli şehirlerinde sürekli dolaşarak kayıt yapıyor.

Özel hayatın gizliliğini ihlal ettikleri gerekçesiyle daha önce pek çok defa başı belaya giren Street View araçları bazı şehirlerde halkın taşlı sopalı tepkilerine bile maruz kalmıştı.

Bu araçların gelişmiş kamera ve anten sistemleriyle donatıldığı biliniyordu fakat bu donanımları kontrol eden yazılımın neler yapabileceği konusunda bir bilgimiz yoktu.
Street View araçlarına en yoğun tepkiyi gösteren Almanya'dan yapılan bir uyarı sonucu beklenmedik gerçek ortaya çıktı: Street View araçları o anda geçmekte oldukları sokakta bulunan kablosuz ağlardaki alınan ve gönderilen verileri de kaydedebiliyor.

Google'da Araştırma ve Sistem Mühendisliğinden sorumlu başkan yardımcısı olan Alan Euastace, blog sayfasında yaptığı açıklamayla yaptıkları hatayı kabul edip herkesten özür dilediklerini söylese de toplanan bu verilerin herhangi bir şeklilde kullanıp kullanılmadığı yönünde kafalarda soru işaretleri oluştu.




 
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » TEKNOLOJİ » Google Çok Ayıp Ettin- Bilgilerinizi çaldık, özür dileriz!
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir