TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » TEKNOLOJİ » Casper’dan özgür ruhlara özel yeni Minibook
Casper’dan özgür ruhlara özel yeni Minibook
Paylaş
hasan525Date: PAZAR, 21-Mar-2010, 2:41 PM | Message # 1
ADMİN-SİTE SAHİBİ
GRUP: Admin-Site Sahibi
MESAJLAR: 346
ÖDÜL: 0
PUAN: 1007
Status: Offline
Casper’dan özgür ruhlara özel yeni Minibook

Casper, mobil bilgisayar platformunun yükselen yıldızı olan Netbook kategorisinde piyasaya sunduğu Minibook serisine 3 farklı model daha ekledi. Bilgisayarında inceliği ve hafifliği seven, tasarımda farklı renkler ön plana çıksın diyen; kullanımı kolay, pil ömrü uzun olsun isteyen teknoloji tutkunlarının tüm bu hayalleri Yeni Casper Minibook ile gerçek oluyor.

Yeni Casper Minibook, her zaman her yerde iletişim kurmak isteyen, stil ve performansa değer veren özgür ruhlu kullanıcıların tercihi olacak. Teknoloji tutkunları Casper Minibook ile iletişim özgürlüğünden sınırsızca faydalanırken, her an internete bağlanabilecek, istedikleri bilgilere kolayca ulaşabilecek, msn’de sevdikleriyle görüşebilecekler. Casper Minibook’un ince ve estetik tasarım çizgisi; siyah, beyaz, gri renk seçenekleriyle farklı stilleri yansıtırken, 10” inç boyutundaki geniş LED ekranı ve izole klavyesi ultra kullanım konforu yaşatacak.

Yeni Casper Minibook, Intel’in son işlemci teknolojisi olan N450 chipset işlemcisi,1.66 Ghz. İşlemci hızı ve 250 GB’lık sabit disk kapasitesine sahip konfigürasyonuyla da benzerlerinden ayrılıyor. Ayrıca dâhili 1.3 MP Webcam, dahili mikrofon ve speaker, 3 adet USB girişi ve kart okuyucu özellikleri ile kullanıcıyı hiçbir uygulamadan mahrum bırakmıyor. Yeni Casper Minibook, 3 farklı renk, 3 farklı konfigürasyon ile her stile ve her ihtiyaca uygun modeller sunuyor. Minibook modelleri 359, 379 ve 399 dolar+KDV fiyatlarla satışa sunuluyor.




 
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » TEKNOLOJİ » Casper’dan özgür ruhlara özel yeni Minibook
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir