TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OYUN MODS FORUM » ANASAYFA'DAN » DİĞER OYUNLAR » Brınk Game (Brınk oyunun tanıtım resimleri)
Brınk Game
Paylaş
hasan525Date: PAZAR, 28-Mar-2010, 11:04 PM | Message # 1
ADMİN-SİTE SAHİBİ
GRUP: Admin-Site Sahibi
MESAJLAR: 346
ÖDÜL: 0
PUAN: 1007
Status: Offline

2035 yılı... Al Gore’un tüm çığırmalarına rağmen küresel ısınmanın önüne geçemeyen insanoğlu, her şeye rağmen hayatta kalmayı başarır ancak denizlerin yükselmesiyle elverişli yaşam alanları gittikçe azalır. Yüzen bir şehre sığınan mülteciler, bu adanın sahip olduğu teknoloji sayesinde, sıfır kirlilik yayan yenilenebilir enerji kaynakları ile mutlu mesut yaşamaktadırlar. Ancak bir şeyi unuturlar; doğum kontrolünü!
5.000 kişinin yaşayabilmesi için dizayn edilen yüzer-şehir-ada The Ark, 50.000 kişiye ev sahipliği yapmaya başlar. Kaynaklar yetersiz kalır ve bu devasa duba, kaosun -her kurgu şehrin en az bir defa düştüğü- kucağına düşüverir. İç savaşın kıyısına kadar gelen, yüzer-şehir-ada sakinlerinden siz, ya güvenliği sağlayacak ya da kaosun sağ kolu olacaksınız.

Brink

Doom III’ün oyun motoru id Tech 4 ile hazırlanan Brink, yeni fikirleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Brink’in, yeni nesil FPS oyunlarına önderlik yapacağı iddia ediliyor. Gönüllerin şahı Wolfenstein: Enemy Territory’nin yapımcısı Splash Damage, bu yeni oyununda da bir diğer oyunu Enemy Territory: Quake Wars gibi multiplayer özelliği ön plana çıkaracak.

Brink’in can alıcı özelliği ise dinamik görev yaratma sistemi. Oyunda hikayenin akışına uygun olarak yaratılacak görevler, belli başlı taktiklerin uygulanmasını zorunlu kılacak. Aynı anda birden fazla görevin listelendiği görev çarkından canınızın istediğini seçtikten sonra, o an sunucuda olan takım arkadaşlarınızın da görev listeleri otomatik olarak bu seçim sonrasında güncellenecek. Diğer oyuncuların size yardım edip etmeyeceği onların bileceği iş deyip geçmemek lazım. Dinamik görev yapısı burada devreye giriyor. Sizin veya diğer oyuncuların, görevler sırasında aldığı kararlar direkt olarak görevin gereklerini etkileyecek. Ancak konu hakkında daha fazla bilgiye ulaşma çabamız, sıkı ağızlı yapımcı sayesinde hüsranla sonuçlandı.Multiplayer veya tek kişilik, iki farklı taraf için 15’er bölüm hazırlanacağı doğrulanan Brink, multiplayer oyunlarda platform farklılığı gözetmeksizin sekiz kişinin aynı anda oynayabilmesine olanak tanıyacak. Gördüğümüz kadarıyla grafiklerin çok iyi durumda olduğunu da belirtmekte fayda var.

Brink’te de, serbest koşu öğelerinin olacağını belirtelim. S.M.A.R.T. denen ve bir tuşa basarak aktif hale getireceğimiz bu sistem sayesinde gerek bulmaca çözümü, gerekse strateji çeşitlemesi amacıyla karakterimiz, fikir babası oyuna göre daha kolay bir biçimde olsa da, çevreyi kullanarak hoplayıp zıplayabilecek. Mirror’s Edge’in çatışma konularında kısır kaldığını düşünenlere duyurulur.
2010’un Yaz aylarında raflardaki yerini alacak olan Brink, yeni fikirleri ve farklı oyun tarzlarını bir araya getirmesi ve tarafımızdan tasdikli grafik motoruyla bizi bizden alıp başka diyarlara...

[img]http://www.brinkthegame.com/media/screenshots/?id=506[/img]
[img]http://www.brinkthegame.com/media/screenshots/?id=505[/img]
[img]http://www.brinkthegame.com/media/screenshots/?id=504[/img]
[img]http://www.brinkthegame.com/media/screenshots/?id=503[/img]
[img]http://www.brinkthegame.com/media/screenshots/?id=62[/img]





 
OYUN MODS FORUM » ANASAYFA'DAN » DİĞER OYUNLAR » Brınk Game (Brınk oyunun tanıtım resimleri)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir