TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
Main » 2010 » EYLÜL » 13 » SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ
8:07 PM
SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ

SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ

12 Eylül 2010 23:20 | NTVSpor.net

12 Dev Adam, Amerika'ya 81-64 yenilerek dünya ikincisi oldu. Herşeye rağmen bize yaşattıklarınız için teşekkürler milli takım.

SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ

Ülkemizde düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası'nda final mücadelesinde milli takımımız, Amerika ile karşı karşıya geldi. Sırbistan mücadelesinin mental ve fiziksel yorgunluğunu üzerinden atamayan 12 Dev Adam, maçtan 81-64 yenik ayrılırken dünya ikincisi oldu ve gümüş madalya kazandı. Herşeye rağmen bu büyük sevinçleri bize yaşattığınız için teşekkurler 12 Dev Adam, hepimiz sizinle gurur duyuyoruz.

23 Fotoğraf

Tarihi maçtan müthiş kareler

  • Dünya Basketbol Şampiyonası Final karşılaşmasından heyecan verici kareler.

MAÇIN KRİTİK ANLARI

Büyük final Derrick Rose'un sayıları ile başladı. Maçın ilk dakikalarında Kevin Durant'in sayılarına engel olamadık. İlk çeyreğin bitimine 6 dakika kala Hidayet'in üçlüğü geldi ve tribünler de havaya girdi. Skor da 14-12'ye geldi.

Kahramanlar NTV SPOR'a konuştu

Kahramanlar NTV SPOR'a konuştu

Çeyreğin bitmesine 3 dakika kaldığında Durant yine üç sayılık atışla durumu 17-17'ye getirdi. Son 1 saniyede de ABD, Westbrook'un kullandığı serbest atışlarla ilk çeyreği 22-17 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte Westbrook'un sayıları ile başladı. Kerem Tunçeri'nin serbest atışları ile ilk yarının bitime 7 dakika kala fark 6 sayıya indi ve durum 27-21'e geldi.

Bu dakikadan sonra Kevin Durant yine sahneye çıktı ve üç sayılık atışla farkı 10 sayıya çıkardı, 31-21.

Hidayet ilk yarının son 4 dakikasında farkı 7'ye indiren sayıları bulsa da, son dakikaya girilirken Rudy Gay'in sayıları ile karşılaşmada durum 40-31'e geldi. İlk yarı da ABD'nin 42-32 üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yarıda iyi savunma yapan milliler, hücumda bir türlü istediği pas trafiğini sağlayamadı. Top kayıplarında ABDli oyuncuların agresif savunmasının büyük payı vardı.

İkinci yarı da Kevin Durant'ın attığı iki 3 sayılık ile başladı. ABD, bir anda farkı 48-32 ile 16'ya kadar çıkardı.

Üçüncü çeyrekte son 4 dakikada Ender'in istekli oyunu ile durum 52-41'e geldi. Bu dakikada ABD mola almak zorunda kaldı.

Son çeyreğin bitimine 2 dakika kaldığında Ersan'ın sayıları ile maçtaki durumu57-43'e geldi.

Üçüncü periyot 48-61 ABD'nin üstünlüğü ile sona erdi. Son çeyreğe 13 sayı geride giren ay yıldızlılar, hücumda etkisiz kaldı ve farkın açılmasını engelleyemedi.

ABD, hızlı hücumlarla da sayılar bulmaya başlayınca, maçın bitimine 6 dakika kala fark ABD lehine 19 sayıya ulaştı, 74-55.

Maçın bitimine 3 dakika kalmışken Westbrook'un üçlüğü ile fark 20 sayı oldu, 79-59.

Hidayet'in ilk çeyrekte sakatlanması maç boyunca 12 Dev Adam'ın oyununu çok olumsuz etkiledi.

Tribünlerdeki taraftarlar, tarih yazan 12 Dev Adam'a maç sonunda müthiş bir sevgi gösterisinde bulundu. Dakikalarca ayakta alkışlanan Dev'ler, Dünya Basketbol Şampiyonası Finali'nden, 81-64 mağlup ayrılarak büyük bir başarıya imza atıyor.

ABD, RİBAUNTLARDA ÜSTÜN
Şampiyonanın birincisi ABD, final maçında Türkiye'ye ribauntlarda 42-34 üstünlük sağladı.

Türkiye, maç boyunca takım halinde sadece 8 asist yapabilirken, ABD ise 16 asistle oynadı.

MİLLİLER, ÜÇ SAYILIK ATIŞLARDA BAŞARILI OLAMADI
(A) Milli Takım, mücadele boyunca üç sayılık atışlarda sıkıntı yaşadı.

Rakip potaya 18 üç sayılık atış gönderen milliler, bunların sadece 7'sini sayıya çevirerek yüzde 39 gibi bir oran yakaladı.

ABD ise 33 üç sayılık atıştan 11'ini sayıya çevirdi. Bunlardan 13'ünü kullanan Durant, 7'sinden sayı çıkardı.
Views: 730 | Added by: hasan525 | Tags: şampiyonası, SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ, basketbol, dünya | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir