TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
Main » 2010 » NİSAN » 3 » Satışa çıkan iPad teknoloji uzmanlarından tam not aldı
11:32 AM
Satışa çıkan iPad teknoloji uzmanlarından tam not aldı
Satışa çıkan iPad teknoloji uzmanlarından tam not aldı

Daha önce MP3 çalar ve akıllı telefonlarla (smartphone) çığır açan Steve Jobs ve Apple yeni ürünü iPad’i bugün ABD’de teknoloji severlere sunuyor. Laptop, e-kitap ve cep telefonu özelliklerini bir arada barındıran iPad teknoloji uzmanlarından tam not aldı.

Bugün ön siparişlerin teslimine başlanan iPad için dünden itibarenApple mağazaları önünde kuyruklar oluşmaya başlamıştı. Bugüne kadar 200 bine yakın ön sipariş alındığı belirtilen iPad’in bugün sonunda bunlara ek olarak kaç adetlik ilk gün satışı yapacağı merakla bekleniyor.

Uzun süre merakla beklendikten sonra Şubat başında tanıtılan iPad’in ilk örnekleri bu hafta ABD’de belli başlı yayınlara gönderildi. The New York Times ve The Wall Street Journal gazetelerinde incelenen ürün, parlak ve canlı ekranı, güzel tasarım ve ekran grafikleri, uzun pil ömrü ve hızıyla beğenilirken, web kamerasının, USB girişinin, bir tane bile bellek kartı yuvasının ve işlevsel ofis yazılımçarının olmaması yüzünden eleştirildi.

Büyük boy bir bloknot ölçülerindeki iPad, wi-fi veya 3G mobil telefon ağı aracılığıyla internet erişimi sağlayabiliyor, elektronik postaları gönderme ve okuma, fotoğraf ve video izleyebilme, ayrıca video oyun oynayabilme imkanı tanıyor.

Dergi büyüklüğündeki bir iPhone'a benzer bu cihaz, bir santimetreden biraz daha fazla kalınlığa ve 700 gramdan az ağırlığa sahip. Tek bir düğmesi bulunan iPad'in dokunmatik ekranının boyutu köşeden köşeye 24,6 santim olarak ölçülüyor.



İlk izlenimler

Cihaz, Nisan sonunda da Batı Avrupa ülkelerinde piyasaya sürülecek.Son yıllarda en çok merak uyandıran teknolojik alet olarak tanımlanan iPad bugün ABD’de satışa çıkıyor. Teknoloji uzmanlarının "cep telefonu, laptop ve e-kitap” olarak tanımlayabildiği iPad’i piyasaya çıkmadan önce ABD’nin önemli gazeteleri Wall Street Journal ve NY Times inceledi. 3 farklı hafıza kapasitesiyle piyasaya çıkan iPad’in Wi-Fi’li ve Wi-Fi+ 3G’li iki modeli bulunuyor. Her iki gazetenin de etkileyici olarak tanımladığı iPad’in pil dayanma süresi ve ekranında parmak izi bırakmaması beğenildi.

NY Times adına iPad’i inceleyen David Pogue "İşlemcisi çok kuvvetli, cihaz oldukça çabuk açılıyor, çabuk yüklüyor ve internette gezmek iPhone’da gezmekten çok daha hızlı. Ekranı o kadar büyük ki haritalar gerçek harita boyutunda en ince ayrıntısıyla görünüyor” derken iPad’in olumsuz özellikleri olarak Flash formatında video görüntüleyememesi, dik durumda iken klavyenin kullanımının zor olması ve fiyatının bazı dizüstü bilgisayarlardan daha yüksek olmasını gösterdi.

Dev boyutta dokunmatik ekranın herkesin denemesi gerektiğini belirten Pogue şarjının ilan edilen 10 saatin aksine etkileyici bir biçimde 12 saat dayandığını açıkladı.


ABD'deki satış fiyatı, tipine göre, 499 ila 829 dolar aralığında.

ÖZELLİKLERİ

* Boy: 242.8 mm n Genişlik :189.7 mm

* Ağırlık: 0.7 kg n Dahili disk: 16-32-64 GB

* Ekran: 9.7 inç LED dokunmatik

* İşlemci: 1GHz n Ekstra: Dijital pusula, GPS

Category: TEKNOLOJİ HABERLERİ | Views: 982 | Added by: hasan525 | Tags: ipad nedir, ipad ne kadar, teknoloji haber, ipad kaç lira, iPad | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir