TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OYUN MODS FORUM » Euro Truck Simulator 2 » Genel » Euro Truck Sİmulator 2:Mercedes actros mp3 (Euro Truck Sİmulator 2:Mercedes actros mp3 Resimleri)
Euro Truck Sİmulator 2:Mercedes actros mp3
Paylaş
hasan525Date: PAZAR, 07-Nov-2010, 9:38 PM | Message # 1
ADMİN-SİTE SAHİBİ
GRUP: Admin-Site Sahibi
MESAJLAR: 346
ÖDÜL: 0
PUAN: 1007
Status: Offline
Euro Truck Sİmulator 2:Mercedes actros mp3

Biz hala Euro Truck Simulator 2 tamamlamak için gitmek için uzun bir yolumuz var, ama biz bizim blogda burada yapıyoruz ilerlemeyi göstermek için mutluyuz.

Büyük çaba yeni bir oyun için tüm yeni 3D varlıkların epey bir binaya gidiyor. ama, eski nesil oyunlardan bazıları yeniden kullanmak mümkün olacak bir çok şey yeni olacak - Çeşitli traktörler, belli römork ve yükleri, ambient trafik arabalar, binalar, bitki örtüsünün büyük filo ...

Burada başka bir yeniden inşa kamyon birkaç görüntülerdir. Tutmak parmaklarınızla bu modeli inşa olmuş bir şekilde gemiye sonunda izin verilen geçti. Bizim çok birkaç kamyon üreticileri ile görüşmeler hakkında şu anda yer aldığını iyimser hissediyorum - let's başarıyla böylece oyun temsil gerçek dünya markalarının daha olacağını görüşmelerin sonucuna varabiliriz umuyoruz.

Anlaşılan yeni oyun gerçeğe yakın olucak resimlerdende belli çok kaliteli olmuş modeller ama bu bilgisayarımızın sisteminin yetmemesine sebep olacaktır.En kısa zamanda yenileyin yoksa bu oyu neden kasıyor diye sorar durursunuz.





hasan525/OYUN MODS




 
OYUN MODS FORUM » Euro Truck Simulator 2 » Genel » Euro Truck Sİmulator 2:Mercedes actros mp3 (Euro Truck Sİmulator 2:Mercedes actros mp3 Resimleri)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir