TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OYUN MODS FORUM » Türkiye ve Dünya'dan Habeler » Yaşam » İstanbul'a kar geliyor (Yeni soğuk hava dalgası bugün ve yarın yurdu etkileyecek)
İstanbul'a kar geliyor
Paylaş
hasan525Date: ÇARŞAMBA, 17-Mar-2010, 8:34 PM | Message # 1
ADMİN-SİTE SAHİBİ
GRUP: Admin-Site Sahibi
MESAJLAR: 346
ÖDÜL: 0
PUAN: 1007
Status: Offline
Yeni soğuk hava dalgası bugün ve yarın yurdu etkileyecek
Balkanlardan gelecek yeni soğuk hava batı bölgeleri en fazla çarşamba, yurdun doğusunu ise perşembe etkileyecek. İstanbul'da karla karışık yağmur yağacak.
Avrupa, Romanya ve Rusya'yı etkileyen soğuk hava Türkiye'ye de geliyor, yeni soğuk hava dalgası bu hafta etkili olacak. Kuzey ve iç kesimlere kar yağışı gelecek. İstanbul'da bu gece kısa süreli yağış var, yükseklere sulu kar şeklinde yağabilir, salı hava güneşli ve 8 derece, çarşamba günü karla karışık yağmurlu ve çok soğuk, 5 derece olacak. Ankara kısa süre kar yağışlı, sıcaklık 4 derece ve sulu kar yağışı görülecek. İzmir parçalı bulutlu ve 12 derece olacak. İzmir'de çarşamba en soğuk gün. Marmara Bölgesi'nde çarşamba günü karla karışık yağmur ve hafif kar yağışı bekleniyor. Sakarya ve Bursa arasında hafif sulu kar olacak, Marmara'da hava açık ve çok soğuk. Çarşamba günü bölgenin geneline karla karışık yağmur geliyor.

İç Anadolu Bölgesi soğuyacak, Eskişehir, Çankırı, Sivas ve Yozgat arasına hafif kar yağacak. Çarşamba ve perşembe günü kuvvetli don ve yer yer buzlanmaya karşı dikkatli olunmalı.
Ege'de hava güneşli ve soğuk, sıcaklık kıyılarda 12, iç kesimlerde 5 dereceye inecek, çarşamba günü kuvvetli poyraz yağış getirecek. Akdeniz Bölgesi'nde sıcaklık bu hafta 4-5 derece düşecek, güneyde en soğuk gün ise perşembe. Çarşamba ve perşembe gece saatlerinde don ve zirai buzlanma riskine karşı seracılar tedbirli olmalı.

Güneydoğu yağmurlu, Diyarbakır'da sıcaklık 10 derece düşecek. Doğu Anadolu'da su baskınlarına dikkat, yağışlar şiddetli yağacak, hava 5-7 derece soğuyacak. Erzurum, Kars, Ağrı ve Erzincan arasına kar yağacak.
Karadeniz'de Trabzon ve Artvin'deki kuvvetli yağmur sürecek, Bolu, Kastamonu ve Amasya boyunca kar yağacak, Bolu 2, Trabzon 5 dereceye inecek.




 
OYUN MODS FORUM » Türkiye ve Dünya'dan Habeler » Yaşam » İstanbul'a kar geliyor (Yeni soğuk hava dalgası bugün ve yarın yurdu etkileyecek)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir