TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OYUN MODS FORUM » ANASAYFA'DAN » GRAND THEFT AUTO 4 » GTA 4 Save Yükleme (vista)
GTA 4 Save Yükleme (vista)
Paylaş
azmikropDate: PAZARTESİ, 17-May-2010, 6:46 PM | Message # 1
ÜYE
GRUP: Üye
MESAJLAR: 6
ÖDÜL: 0
PUAN: 0
Status: Offline
GTA4 e save dosyasını Yükleme
Şimdi size Bu işi adım Adım Anlatacağım
1.ilk Önce Save dosyasın İndireceğiz Ama Bu save Klasörünün Birde xlive Diye Bir Klasörü Olması gerekiyor ve ayrıca bu save dosyasını oluşturan kişininde offline profil oluşturması gerekiyor.
İşte Size Bu işi sağlayan Bir link
http://files.gtainside.com/downloads/ftpd/1230213427_GTA Savegame.rar
2.Şimdiii rar dosyasını wİNRAR ile açıyoruz ve dosyaları masaüstüne çıkarıyoruz.
3.Ondan sonraa masaüstündeki klasörümüzü açıyıruz ve içindeki GTA SAVE GAME adlı klasörüde açıyoruz.
4.Şimdi denetim masasını açıyoruz ve arama butonuna klasör yazıyoruz ve hemen karşımıza klasör şeçenekleri geliyor.Buradan Gizli dosya ve klasörleri göster i işaretliyoruz ve tamam diyip çıkıyoruz.
5.Şimdi Kullanıcı Adımız olan klasörü açıyoruz(içinde belgelerimi bulunduran klasör.)bu klasör içinde AppData adlı klasörü açıyoruzzzzzz.
6.Şimdi xlive klasörünü yükleyeceğiz.rardan çıkarmış olduğumuz Xlive klasörünü kopyala seçeneğiyle seçiyoruz ve AppData adlı klasörümüzün içindeki local adlı klasörü açıyoruz u klasör içinde ise MİCROSOFT adlı bir klasör var son olarak onuda açıyoruz ve içindeki xlive dosyasını silip bizim dosyamız yapıştırıyoruz.
7.Şimdide GtaSave Game mizi Yükleyeceğiz rardan çıkardığımız user adlı klasörü kopyala yoluyla seçiyoruz vee AppData adlı klasörümüzün içindeki local adlı klasörü açıyoruz klasörün İçinde RockstarGames Adlı klaasörümüz açıyoruz ve Onun içindeki GtaIV adlı klasörü açıyoruz ve son olarak Save Games i açıyoruz ve buradki User İnvalid hariç herşeyi siliyoruz ve indirdiğimiz save game i buraya yapıştırıyoruz.
8. Oyunumuzu açıyoruz ve Windows Live Gameing i açıyoruz ve save game i hazurlayan kişinin oturumunu açıyoruz.Oyuna başlıyoruz.


Bakıcaz :)
 
Paylaş
hasan525Date: PAZARTESİ, 17-May-2010, 7:05 PM | Message # 2
ADMİN-SİTE SAHİBİ
GRUP: Admin-Site Sahibi
MESAJLAR: 346
ÖDÜL: 0
PUAN: 1007
Status: Offline
sağol



 
OYUN MODS FORUM » ANASAYFA'DAN » GRAND THEFT AUTO 4 » GTA 4 Save Yükleme (vista)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir