TÜRK Mods - Oyun Mods - Paylaş Haber - GTA 5 TÜRK - Euro Truck 2

İnternet Siteleri Topluluğu

LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.DAHA FAZLA MOD İÇİN
Sitemizdeki dosyları indirmek için üye olunuz.
Please register to download files on our site.
[ Yeni Yorumlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » BİLGİSAYAR » Windows 7 önizlemeyi kapatmak (Eski bir PC'de Win 7'nin performansını artırmanın kısa yolu:)
Windows 7 önizlemeyi kapatmak
Paylaş
hasan525Date: ÇARŞAMBA, 21-Jul-2010, 1:01 PM | Message # 1
ADMİN-SİTE SAHİBİ
GRUP: Admin-Site Sahibi
MESAJLAR: 346
ÖDÜL: 0
PUAN: 1007
Status: Offline
Windows 7 önizlemeyi kapatmak

Eski bir PC'de Win 7'nin performansını artırmanın kısa yolu: Tarayıcınıza birkaç ufak ayar...

Windows 7'nin en güzel özelliklerinden birisi de görev çubuğundaki iri ikonlar ve imleci üzerlerine tuttuğunuzda açılan ön izleme pencereleri.

Ancak bazı yavaş dizüstü bilgisayarlarda bu özellik sistemi yorabiliyor. MakeUseOf, bu özelliği kapatarak Windows 7'nin performansını artırmanın yollarını okurları ile paylaşmış. Biz de, Firefox 4, Google Chrome, Opera ve Internet Explorer 8 tariflerini sizler için bir araya getirdik.

Google Chrome

Ayarlardan iptal edemediğiniz özellik için şuraya gidin: C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\Google\Chrome\Application\ chrome.exe'ye sağ tıklayın ve Properties yani özellikleri açın.

Compatibility yani uyumluluk sekmesinde Windows Vista SP2 modunda çalıştırmayı seçin. Bu sayede önizleme özelliği kapanacak.

Mozilla Firefox

Firefox'u açıp adres satırına about:config yazın. Gelişmiş ayarlara ulaşacaksınız. Filter kısmına browser.taskbar.previews yazın. Burada browser.taskbar.previews.enable'a çift tıklayarak değeri False yapın.

Opera

Firefox'da olduğu gibi opera:config yazın. Kullanıcı ayarlarından "Use Windows 7 Taskbar Thumbnails" ayarını bulup işareti kaldırırsanız özellik kapatılacaktır.

Internet Explorer 8

Tools - Internet Options altından Tabs yani sekmeler ayarlarını bulun ve 'Show previews for individual tabs in the taskbar' kutusundaki işareti kaldırıp ayarları kaydedin.

Ben denedim performans artışı oluyor.
Chip Online




 
Paylaş
RenaultMagnumDate: CUMARTESİ, 14-Aug-2010, 11:05 AM | Message # 2
ÜST SEVİYE ÜYE
GRUP: Konu Müdürü
MESAJLAR: 64
ÖDÜL: 0
PUAN: 0
Status: Offline
sağol
 
OYUN MODS FORUM » TEKNOLOJİ&BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ » BİLGİSAYAR » Windows 7 önizlemeyi kapatmak (Eski bir PC'de Win 7'nin performansını artırmanın kısa yolu:)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Oyun Mods - Euro Truck Simulator 2 Extreme Trucker 2 Farming Simulator 2011 GTA 5 Web sitemizde bulunan dosyalar tamamen alıntıdır.Hiçbir şekilde Oyun Mods sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren herkes sitemizin kuralların kabul etmiş olur.Ayrıntılı bilgi için;oyunmods_@windowslive.com
Copyright ©2011 Oyun Mods and Türk Mods . Tüm hakları saklıdır. All rights reserved. Euro Truck Simulator 2,18 WOS Extreme Trucker 2,Farming Simulator 2011,GTA 5,GTA 4,SCS,Farming Simulator,Euro Truck,Mod İndir,Yama İndir,Oyun İndir,Full İndir,Oyun Modları,Farming Mod,Farming Simulator 2011 Türkiye Modu,Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu,Extreme Trucker 2 Türkiye Modu,Oyun Mods,Game Moding,LS-MODS.LT,www.scs.com,www.farming-simulator.com,www.extremetrucker2,com,www.eurotrucksimulator2.com,www.turkmods.com,www.farmingsimulatordestek.com,www.oyunmods.com,oyunmods.ucoz.com,www.paylashaber.com,Paylaş Haber,Haberler,Oyun Haberleri,Oyunlar,Gta İndir,GTA 4 Mod İndir,Gta 4 Türkiye Modu,Çiftçilik Oyunları,Tır Oyunları,Simulator,Truck,Farming,Game,ls 2011,Test Drive Unlimited 2,TDU2 Yama,Test Drive Unlimited 2 İndir